Keukenaccessoires: onmisbare designelementen – Goossens Keukens

Keukenaccessoires: onmisbare designelementen

Gezelligheid staat troef in je interieur. Ook in je keuken. Wij zetten enkele originele ideetjes op een rijtje om je keuken op te fleuren met decoratieve accessoires. Koken wordt eens zo leuk.

Keukenaccessoires in allerlei stijlen

Ludieke of stijlvolle details zijn niet enkel een lust voor het oog. Originele keukenhulpjes en decoratieve keukenaccessoires verhogen ook het (kook)comfort. Kookgerei vind je in tal van formaten, uitvoeringen, materialen en kleuren. Bereid je voor op elke culinaire uitdaging en geef je keuken een fraaie finishing touch met functionele accessoires!

Wil je de meerwaarde van je keukenaccessoires optimaal benutten, zorg er dan voor dat ze aansluiten bij de stijl van jouw keuken. Heb je een landelijke, moderne of industriële keuken? Maak er een mooi geheel van en trek de stijl van je keuken volledig door.

Onmisbaar kookgerei

Keukenaccessoires zijn niet enkel decoratief. Ze bieden ook een praktische meerwaarde. Dit zijn alvast enkele keukenhulpjes die alvast niet mogen ontbreken in je keuken:

  • een kookwekker
  • een serveertang
  • een afsluitstop voor een wijnfles
  • een (houten) broodtrommel
  • een stijlvol kruidenrekje
  • een voorraadblik (voor suiker)
  • een wijnrek
  • een zout- en pepermolen
  • een keukenrolhouder 
               

 

Inbouwdampkap en draaikastsystemen

Wil je de ruimte optimaal benutten? Opteer dan voor een inbouwdampkap en draaikastsystemen. Ze bieden allebei zowel een esthetische als praktische meerwaarde in de keuken.

Op zoek naar stijlvolle, onderhoudsvriendelijke accessoires om jouw keuken op te fleuren? Kom zeker eens langs in onze showroom!

Andere berichten die je misschien leuk vindt

De greeploze keuken: de ideale combinatie van design en comfort

Een greeploze keuken past perfect in een modern en strak interieur, maar misstaat evenmin in een massief landelijk interieur. De grepen zijn op een ergonomische …

Lees meer →

Werkbladen in verschillende materialen: composiet, natuursteen en keramiek

Als veel duurzamer en vaak mooier alternatief voor het kunststof werkblad uit melamine of laminaat, kun je ook voor steen kiezen. Werkbladen in steen worden …

Lees meer →

Keukenkranen in meerdere stijlen: de mogelijkheden op een rijtje

Keukenkranen bepalen mee de look van je keuken, maar moeten ook functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere stijlen, materialen, formaten en uitvoeringen. …

Lees meer →

Een industriële keuken inrichten: 5 onmisbare tips

Een industriële keuken heeft een robuuste en koelere uitstraling. De uitgesproken (loft)stijl heeft heel wat aanhangers en combineert minimalisme en stijlvolle soberheid, zonder comfort en …

Lees meer →