Werkwijze - Goossens Keukens

Werkwijze

Wanneer je een keuken, badkamer, woonkamer of totaalproject op maat wenst, ga je niet over één nacht ijs. Dat weten we bij Goossens keukens uit ervaring. Vooraleer je bij Goossens Keukens terecht kwam, heb je vast een hele weg afgelegd waarbij je een heleboel stijlen, kleuren en mogelijkheden hebt verkend. 

Het is in een volgende fase belangrijk dat je je laat bijstaan door een professional die jouw wensen en noden kan aftoetsen aan je budget, de mogelijkheden in je bestaande of nieuwbouw woning, en de huidige toepassingen in de sector. 

Stap 1

Afspraak maken

Via onze website kan je gemakkelijk een vrijblijvende afspraak maken in onze toonzaal. Dit is je eerste stap naar je nieuwe keuken!

Stap 1

Stap 2

Je eerste bezoek

Tijdens je afspraak in onze toonzaal leidt één van onze verkopers je rond in onze toonzaal en luistert aandachtig naar je wensen en noden. 

Stap 2

Stap 3

Eerste tekening en offerte

Aan de hand van je wensen wordt er een eerste tekening gemaakt van je project tijdens je bezoek. Hierdoor heb je onmiddellijk een beeld van het project en kan je gemakkelijk je wensen aanpassen aan de hand van de tekening. 

Op basis van de definitieve tekening wordt een offerte opgesteld.

Stap 3

Stap 4

Aanvaarding offerte

Je krijgt de offerte en de tekening mee naar huis om deze nog eens in detail te bekijken. Ga je akkoord met de offerte? Dan plannen we onmiddellijk een productie- en plaatsingsdatum in.

Stap 4

Stap 5

Productie

In ons atelier maken we enkele weken voor de plaatsing werk van je keuken. Kasten worden eventueel op voorhand al gebouwd zodat ze op de dag van de plaatsing gemakkelijk te monteren zijn.

Stap 5

Stap 6

Plaatsing

Je keuken wordt volgens de regels van de kunst geplaatst. Alle leidingen, toestellen, kranen, … worden aangesloten en getest. Zo kan je vanaf het moment dat wij vertrekken gebruik maken van je nieuwe keuken!

Stap 6

Stap 7

Service na verkoop

Mocht er onverhoopt wat misgaan en je komt hier pas achteraf achter, kan je rekenen op een uitstekende service na verkoop. Je kan hiervoor steeds contact opnemen met ons.

Stap 7