De troeven van een ingebouwd koffiezetapparaat | Goossens Keukens

De troeven van een ingebouwd koffiezetapparaat

Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een koffiezet in huis. Zin in een lekker kopje koffie? Dan maak je er toch snel eentje? In moderne keukens worden de traditionele vrijstaande modellen steeds vaker vervangen door hun ingebouwde tegenhanger: het inbouw-koffiezetapparaat.

Handig en modern toestel

Zoals de naam uitwijst, wordt een inbouw-koffiemachine geïntegreerd in je keukenmodule. Het elegante design van het koffietoestel sluit mooi aan bij je andere keukentoestellen en keukenaccessoires.

Het toestel is erg gebruiksvriendelijk. Eén druk op de knop en het apparaat schuift naar voor. Ziezo, je kunt het waterreservoir en de koffiebonen bijvullen!

Steeds meer producenten komen met een inbouw-koffiezetapparaat op de markt. Een heerlijke espresso, macchiato, lungo of cappuccino? Je kunt met het ingebouwde toestel een verscheidenheid aan koffies serveren! Bovendien zorgen de echte koffiebonen voor een ultieme smaakervaring.

Een stijlvolle en plaatsbesparende oplossing

Een inbouw-koffiemachine oogt niet enkel elegant. Deze blikvanger bespaart ook wat kostbare plaats in je (nieuwe) keuken. Extra ruimte op je aanrecht komt bij het koken vast en zeker goed van pas!

Onderhoud van een ingebouwd koffiezetapparaat

Om een lange levensduur te vrijwaren, is een regelmatige onderhoudsbeurt aangeraden. Het inbouw-koffietoestel dient op regelmatige basis gereinigd en ontkalkt te worden. De meeste fabrikanten bieden hun eigen onderhoudsproducten aan. Volg de schoonmaakrichtlijnen van de producent goed op en geniet lekker lang van je investering.  

Sluit een inbouwkoffiezetapparaat perfect aan bij jouw voorkeur en wensen? Liever een vrijstaand model? Neem contact met ons op en laat je informeren door onze medewerkers.