Projectkeukens: democratische prijs en op maat van je wensen | Goossens Keukens

Projectkeukens: democratische prijs en op maat van je wensen

Projectkeukens zijn de laatste jaren aan een opmars bezig. Grote vastgoedprojecten worden voorzien van een eenvoudige basiskeuken die vooral low-budget moet zijn. Bij Goossens Keukens komt de kwaliteit echter altijd op de eerste plaats. Onze projectkeukens zijn geen massaproductie, maar  kwaliteitsvolle keukens waarvan de prijs bewust laag wordt gehouden. Je kunt je keuken zelf uitbreiden en naar eigen wens inrichten. Bovendien heb je de keuze uit wel 70 keukens die te bezichtigen zijn in onze luxe toonzaal.

Je keuken als kloppend hart van je woning

Een projectkeuken is synoniem met een gepersonaliseerd ontwerp. De keuken van iedere klant wordt op maat ontworpen en voldoet aan de allerstrengste eisen op het gebied van comfort en gebruiksgemak. Ook met het design wordt volledig ingespeeld op jouw wensen. Het resultaat? Een droomkeuken die het kloppende hart vormt van je woning.

Totaalinrichting van je interieur

Goossens Keukens houdt zich niet alleen bezig met keukeninrichting. Wij kunnen je volledige woning in de juiste stijl en sfeer inrichten. We zijn specialisten in het maken van kasten op maat. Keukens, badkamers, opbergruimtes, tv-kasten of dressings: we nemen het allemaal voor onze rekening.

Wat ons uniek maakt? We gaan niet uit van een bibliotheek die uit standaardkasten bestaat, maar ontwerpen altijd op maat, volgens jouw specifieke wensen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor alle soorten materialen, kleuren en stijlen. Een optimaal gebruiksgemak staat altijd centraal.

Projectkeukens: doe een beroep op ervaren adviseurs

Alle verkopers bij Goossens Keukens hebben een ruime ervaring van meer dan 10 jaar. Ze worden ondersteund door een team van professionals die meer dan 20 jaar ervaring kunnen voorleggen.

Op die manier ben je verzekerd van een kwaliteitsvolle projectkeuken die jarenlang meegaat en die perfect op je behoeften inspeelt. Want onze slagzin is niet voor niets ‘streven naar absolute perfectie!’