Blum Legrabox: keukenlades om ‘u’ tegen te zeggen | Goossens Keukens

Blum Legrabox: keukenlades om ‘u’ tegen te zeggen

Weinig kasten gaan zo vaak open en dicht als de kastjes en lades in je keuken. Daardoor liggen de eisen erg hoog voor keukenkasten en keukenlades. Ze moeten degelijk en duurzaam zijn, maar ook ergonomisch en makkelijk te gebruiken. Ten slotte wil je zo weinig mogelijk ruimte verspillen en volop genieten van de volledige hoogte en diepte van je kasten. De Legrabox-keukenlades van Blum zijn het neusje van de zalm wanneer het op opbergruimte aankomt.

Slanke zijwanden voor optimaal ruimtegebruik

Bij de inrichting van je nieuwe keuken kies je bewust voor diepe kasten op de juiste hoogte voor het grootste gebruikscomfort. Maar wat heb je aan diepe kasten wanneer zo veel ruimte verloren gaat aan de ladesystemen (glijlijsten, zijwanden, …)? De keukenlades van Blum Legrabox garanderen een optimaal ruimtegebruik. De ladezijwanden zijn volledig recht aan binnen- en buitenkant en maar 12,8 millimeter breed. Je verliest geen ruimte door externe mechanismen of gebogen randjes, maar kunt de volledige inhoud van je keukenlades benutten.

Combineer de Legrabox-laden met het Tip-On-systeem van Blum [link 160704] om je lades greeploos te openen en te sluiten. Even op het frontje drukken, et voilà, de lade schuift vlotjes open. Greeploze kasten maken je keuken gebruiksvriendelijker en ergonomischer, maar geven ze ook een minimalistische en moderne uitstraling.

Handig en veilig (de)monteren

Legrabox-keukenlades zijn makkelijk en veilig te monteren. Wist je dat je het kastfrontje gewoon vastklikt terwijl de lade al ingehangen is? Ook aan demontage is gedacht, want dankzij de houdpositie demonteer je zelfs heel brede ladefronten moeiteloos.

Blum Legrabox: kwaliteit én elegantie

Het ladesysteem is verkrijgbaar in twee varianten: inox met antivingerafdrukken-behandeling of staal met matte coating. De stalen zijwanden zijn verkrijgbaar in terrazwart, oriongrijs en zijdewit. De zijwanden in inox geven de lade een tijdloze en moderne uitstraling. Dankzij de antivingerafdruk-coating worden er geen vingerafdrukken op de lades achtergelaten, wat schoonmaken veel makkelijker maakt.

Legrabox Free is een systeem van voorraadlades die afgewerkt zijn met zijkanten uit helder diamantglas. Ze kunnen gecombineerd worden met elke beschikbare ladekleur. Zo ontstaat een harmonieus geheel, dat niet enkel mooi maar ook praktisch is. Glazen voorfronten zijn bijzonder handig in een goed gevulde voorraadkast!

Klaar om jouw keuken uit te rusten met topmaterialen en -technieken van topproducenten? Vraag raad aan je keukenspecialist!