FENIX matte kunststof keuken – Goossens Keukens

FENIX matte kunststof keuken

Het is de decoratieve referentie voor super matte en soft touch afwerking op basis van nanotechnologie. Oppervlakte op basis van een nieuwe generatie acrylharsen.  Het voelt zacht aan, is anti-vingerafdruk, heeft een lage lichtreflectie en thermische herstelling van kleine oppervlakkige krasjes is mogelijk. 

 

 

Modern design

De unieke oppervlakte van FENIX combineert een extreem matte uitstraling met een zijdezacht gevoel. Zie hieronder de super strakke keuken van onze klant in het Fenix mat zwart. 

Onderhoud

Het FENIX-oppervlak heeft geen speciaal onderhoud nodig, alleen een vochtige doek met warm water of milde reinigingsmiddelen. Bijna alle normale huishoudelijke schoonmaakproducten of ontsmettingsmiddelen kunnen worden gebruikt. 
• Voor de meest voorkomende vlekken is het voldoende om het oppervlak te reinigen met warm water en een niet-schurende doek. 
• Lastige vlekken kunnen worden verwijderd met niet-schurende huishoudelijke schoonmaakmiddelen of oplosmiddelen. 
• Als de restanten oud en verhard zijn, gebruikt u een magische spons of zachte borsteldoek om ze te verwijderen. 
• Na het gebruik van oplosmiddel is het goed om te wassen met warm water en reinigingsmiddel. Spoel voor het verwijderen van het reinigingsmiddel altijd grondig met schoon water, bij voorkeur warm.

 

Verwijderen van vlekken

FENIX – oppervlakken hebben de karakteristieke eigenschap extreem gesloten te zijn en kunnen met dagelijkse verzorging goed schoon worden gehouden. 
• In geval van hardnekkige vlekken wordt aanbevolen om een specifiek reinigingsmiddel te gebruiken namelijk Super Foam Kitchen spray voor het verwijderen van alle sporen van vlekken. Spuit het vervuilde oppervlak in met de Super Foam Kitchen spray. Laat de Super Foam zijn werk doen en laat dit enkele minuten inwerken. Kuis zorgvuldig af met een microvezeldoek. Gebruik hiervoor zeker geen vaatdoek! 
(optioneel kan u om de diepmatte structuur te accentuëren, droog naschuren met wondersponsje).

Bekijk voor meer info over onderhoud van uw kunststof keukendeurtjes onze downloads https://www.goossens.be/downloads.

Andere berichten die je misschien leuk vindt

De greeploze keuken: de ideale combinatie van design en comfort

Een greeploze keuken past perfect in een modern en strak interieur, maar misstaat evenmin in een massief landelijk interieur. De grepen zijn op een ergonomische …

Lees meer →

Werkbladen in verschillende materialen: composiet, natuursteen en keramiek

Als veel duurzamer en vaak mooier alternatief voor het kunststof werkblad uit melamine of laminaat, kun je ook voor steen kiezen. Werkbladen in steen worden …

Lees meer →

Keukenkranen in meerdere stijlen: de mogelijkheden op een rijtje

Keukenkranen bepalen mee de look van je keuken, maar moeten ook functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere stijlen, materialen, formaten en uitvoeringen. …

Lees meer →

Een industriële keuken inrichten: 5 onmisbare tips

Een industriële keuken heeft een robuuste en koelere uitstraling. De uitgesproken (loft)stijl heeft heel wat aanhangers en combineert minimalisme en stijlvolle soberheid, zonder comfort en …

Lees meer →