BORA kookveldafzuiging – Goossens Keukens

BORA kookveldafzuiging

BORA professional combineert een hoogwaardige kookveldafzuiging met krachtige, extra diepe kookvelden.  Wij bij Goossens Keukens NV verkopen sinds kort ook het volledige gamma van BORA. Daarom op onze blog wat uitleg over de nieuwste kookveldafzuiging van BORA namelijk de BORA Professional 3.0.

 

Intuïtieve bedieningsknop

De combinatie van een klassieke knop met een gevoelig oppervlak met loepzuiver LED-display staat garant voor een perfecte werking. Alle functies worden eenvoudig, makkelijk en intuïtief geactiveerd door aan de knop te draaien of op het centrale aanraakvlak te tikken.

 

Automatische afsluitklep

Bij het activeren van de afzuiging gaat de afsluitklep automatisch open en dicht. De geïntegreerde sensoren zorgen er bij het sluiten voor dat er geen voorwerpen klem kunnen komen te zitten. In uitgeschakelde toestand is het systeem volledig gesloten.

 

Topdesign

Baanbrekend design gaat hand in hand met de hoogste eisen inzake materiaal en techniek. De afzuiging, de strakke roestvrijstalen knopring met zijn zwarte, glazen front en het helderwitte LED-display zijn slechts enkele van de vele design highlights.

 

Uiterst stil

Altijd bijzonder stil -ook op hoge vermogensniveaus: dat is te danken aan de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor. Er is geen afleiding tijdens het koken en gesprekken kunnen onverstoord doorgaan.

 

Eenvoudige reiniging

Onderdelen die in contact komen met de kookdampen, kunnen via de makkelijk toegankelijke en brede instroomopening eenvoudig worden verwijderd. U stopt deze onderdelen gewoon in de vaatwasmachine waar ze heel weinig plaats innemen.

 

Extra groot kookoppervlak

Extra diepe kookplaten van 54cm. U houdt nog meer plaats over om te koken. Zelfs 2 grote kookpotten achter elkaar gaat makkelijk.

 

Zeer grote oppervlakte inductiekookzones

De bijzonder grote oppervlakte-inductiekookzones zorgen zelfs bij zeer grote kookpotten of braadsleden voor een volledige en gelijkmatige verwarming.

 

Modulair systeem

BORA biedt een ruime keuze aan kookvelden-van oppervlakte-inductie en gas tot het Tepan kookveld- die vrij kunnen worden gecombineerd met het afzuigsysteem. Ook combinaties met één, drie of nog meer kookvelden vormen geen enkel probleem.

 

Deze info is overgenomen van de BORA website  www.bora.com/nl/nl/kookveldafzuiging/bora-professional-30/

Andere berichten die je misschien leuk vindt

De greeploze keuken: de ideale combinatie van design en comfort

Een greeploze keuken past perfect in een modern en strak interieur, maar misstaat evenmin in een massief landelijk interieur. De grepen zijn op een ergonomische …

Lees meer →

Werkbladen in verschillende materialen: composiet, natuursteen en keramiek

Als veel duurzamer en vaak mooier alternatief voor het kunststof werkblad uit melamine of laminaat, kun je ook voor steen kiezen. Werkbladen in steen worden …

Lees meer →

Keukenkranen in meerdere stijlen: de mogelijkheden op een rijtje

Keukenkranen bepalen mee de look van je keuken, maar moeten ook functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere stijlen, materialen, formaten en uitvoeringen. …

Lees meer →

Een industriële keuken inrichten: 5 onmisbare tips

Een industriële keuken heeft een robuuste en koelere uitstraling. De uitgesproken (loft)stijl heeft heel wat aanhangers en combineert minimalisme en stijlvolle soberheid, zonder comfort en …

Lees meer →